Gostovanje spletnih strani

Datacenter_2

Če se ukvarjaš z izdelavo spletni strani, je gostovanje spletnih strani del posla. Tako kot vsi ostali elementi posla, je treba tudi gostovanje spletnih strani preudarno izbrati. Nezanesljiv ponudnik gostovanja lahko povzroči vam ali vačim strankam številne preglavice.

Gostovanje spletnih strani
ne smemo prepustiti naključju. Če je ponudnik nezanesljiv in bo stran zaradi tega večkrat offline, je to zelo slabo za posel. Vsako minuto, ko je stran nedosegljiva, izgubljate vi ali vaša stranka denar. Če obiskovalci ne morejo do vaše ali njihove strani, potem ne morejo ničesar kupiti, klikniti, pogledati,… in stem izgubljate ne samo obiskovalce ampak tudi denar. V najslabšem primeru pa tudi stranko, ker se bo odločala za boljšega ponudnika.

Ko izbirate gostovanje spletnih strani, ne smete v prvi vrsti gledati le na denar. Prvo je treba preveriti splošno zadovoljstvo drugih njihovih stran in kaj imajo oni za povedati o njih. Preverite kdaj so vam na razpolago v primeru težav, ali vam vrnejo denar v primeru nezadovoljstva, itd. Vsekakor se dobro prepičajte o njih predno jih izberete. Pa veliko sreče.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s