Market Samurai

Market_samurai_1

Pred časom sem naletel na program, ki se mu reče Market samurai. Market samurai je program, ki temeli na Adobe air platformi in je zato primeren za vse operacijske sisteme, ki imajo nameščen Adobe air. Program je namenjen predovsem tistim, ki se ukvarjate s spletnim marketingom. S pomočjo programa boste veliko lažje iskali dobre ključne besede, raziskovali nove trge, raziskali konkurenco, iskali povezave, objavljali vsebino in še številne druge zadeve.

Sam sem že uporabnik Market Samurai-a že kakšni dve leti in si skoraj ne morem predstavljati svojega dela brez njega. Seveda, se da do tegh podatkov priti tudi drugače, vendar jim Market Samurai poišče veliko hitreje in jih razporedi v smiselne vzorce. Podatke, ki sem jih včasih preučeval tudi po uro ali več, lahko za samurai-om dobim v  le kakšni minuti ali dve. Market Samurai mi dobesedno prihrani 2-3 ure dnevno.

Dobra novica je ta, da lahko Market samurai preizkusite povsem brezplačno in se šele takrat odločite ali je program primeren za vas ali ne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s