Igraš človek ne jezi se?

Človek ne jezi se

Sedaj, ko je vreme zunaj tako čudno, vsake toliko časa dežuje in nimamo od zunaj kaj početi se prileže, da kdaj in kdaj poigramo v družinskem krogu kakšno družabno igro, na primer: »Človek ne jezi se«.

Ta igra je dokaj popularna in zanimiva še vedno za vse vrste generacij, od mlajših do malo starejših oseb. Pri nas doma je ta igra všeč tako mojemu bratu, ki je star deset let, kot tudi mojemu dedku, ki šteje sedaj nekje preko osemdeset let.

Torej vidite, da ta igra najbrž nikoli ne bo zastarela in bo vedno popularna pa naj mine še ne vem koliko let, vedno bo aktualna. Sploh, ko si nimamo kaj za začeti se prileže, če poigramo v družinskem krogu neko igro in se med seboj poveselimo, zraven pogrickamo kakšen čips in sok, pa je druženje že na višku, ker je vse tako super in fajn.

Družina je vendarle ena in potrebno je gledati tudi na to, da se družimo in prebijemo še vedno veliko časa med seboj, da ne pozabimo in ne izgubimo tistih medsebojnih stikov in da ne pozabimo kako nam je udobno, ko se družimo med seboj. Meni in moji družini so skupni trenutki nekaj najlepšega! Kako pa je pri vas doma? Uživate s svojimi najdražjimi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s